+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Prelát Отзывы

рейтинг отеля

86%
Очень хороший

by 46 reviews

  • Персонал

    90%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    83%
  • Соотношение цена / качество

    79%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Udo

Пожилые пары, 16.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Personal sehr freundlich und hilfsbereit. Zimmer sind sehr sauber.

  • Warme Eier zum Frühstück wären gut, und Sitzauflagen für die Stühle.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 27.8.2017

Čeština

  • Overall rating
87 %
  • Ubytovani krasne.

  • V podkrovi silene horko a nesnesitelny hluk z ulice.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal Čaniga

Пожилые пары, 2.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

Пожилые пары, 28.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 23.7.2017

Čeština

  • Overall rating
95 %
  • Za ty peníze by mohla být bohatší snídaně

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

Молодая пара, 6.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Kateřina

Пожилые пары, 9.6.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všechno

  • Nic nam nechybelo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonín

Пожилые пары, 29.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Ve Vašem Penzionu jsme byli po třetí. Je dobrém místě, s parkovištěm pro auta Personál dobrý. Po každé se nám tam líbilo /okna pokoje byla k řece/

  • Ubytování v Penzionu bylo otřesné. Na pokoji nebylo kam si dát oblečení. Vše bylo rozloženo po zemi. Okno se nedalo v nocí otevřít protože bylo směrováno na silnici, kde byl velký provoz.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Petra

Семья с маленькими детьми, 28.5.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Hotel je čistý a vkusně zařízený.

  • Ač jsem si rezerovovala konkretní apartmá, dostali jsme jiný pokoj, jelikož ten, který jsem si zarezorvovala 4 měsíce předem, byl v den mého příjezdu obsazený jiným hostem. Od 18h na recepci nikdo není, nutné řešit požadavky/problémy pouze telefonicky. Ve sprchovém koutě není žádné mýdlo či sprchový gel. Snídaně je velmi strohá - pouze bílé pečivo, bílý jogurt, kupovaná bábovka, která v 9h došla, ovocný a černý čaj, káva v termosce, citrón umělý v lahvičce, paštika, vajíčka natvrdo, sýr a asi šunka, ale tyto tácky byly po dobu naší přítomnosti (cca 20 min.) prázdné a nedoplněné. Penzion je umístěn přímo u hlavní cesty a pokoje otočené tímto směrem jsou předmětem značného hluku zejm. v noci, že není radno okna ani otevřít. Velice doporučiji pokoje otočené výhradně k řece. Do centra města-k zámku to je pěšky minimálně 20. min. Penzion se k problému s pokojem postavil velmi vstřícně a místo apartmá nám vyúčtovali dvoulůžkový pokoj. V tomto ohledu oceňuji postoj k řešení vzniklého problému. Bohužel musím konstatovat, že se jedná o klasické české služby, které mají velmi daleko od služeb poskytovaných v Rakousku a Německu. Vzhledem k tomu, že v penzionu bylo hodně německýckých turistů, musí odjíždět se stejným rozčarováním a je to škoda, protože Český Krumlov je na seznamu UNESCO zcela právem.

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 4.5.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

Группы друзей, 15.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 12.2.2017

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • - na pokoji byla zima. Topení moc nehřálo.

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Udo

одинокий путешественник, 17.10.2016

Německo

  • Overall rating
88 %
  • Zimmer und Bad sind sehr sauber. Frühstücksbuffet ist für das Preis-Leistungsverhältnis absolut ausreichend. Die Lage ist sehr gut, da zur Altstadt nur ca. 7 Minuten zu Fuß. WLAN ist frei und funktioniert einwandfrei. Krumlov ist immer eine Reise wert. Beim nächsten Mal gerne wieder. Die Buchung funktioniert sehr einfach und unkompliziert.

  • Vielleicht etwas mehr Deutsche Fernsehsender,hab nur 2 gefunden. Ansonsten alles bestens.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marta Říhová

Группы друзей, 30.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • velice příjemný personál, čistota, umístění penzionu a supr parkování, díky!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 29.8.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • za úvahu by stálo pořízení ledničky do kuchyňky, Jinak super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klara

Пожилые пары, 24.8.2016

Frankfurt nad Mohanem Německo

  • Overall rating
48 %
  • Mizerné snídaně, malý výběr. Žádné ovoce, žádný džus ( jen vodová šťáva). Chyběl mi fén na pokoji, žádná pokojové služba. Stěny pokojů jsou bohužel velmi slabé a je slyšet co si sousedé povídají. Jinak moc hezké vybavení a krásný výhled s okna. Objektivně se mi ale zdá, že penzion neodpovídá svým standardem ceně. Platili jsme 3200,- za 2 dny.

  • Mizerné snídaně, malý výběr. Žádné ovoce, žádný džus ( jen vodová šťáva). Chyběl mi fén na pokoji, žádná pokojové služba. Stěny pokojů jsou bohužel velmi slabé a je slyšet co si sousedé povídají. Jinak moc hezké vybavení a krásný výhled s okna. Objektivně se mi ale zdá, že penzion neodpovídá svým standardem ceně. Platili jsme 3200,- za 2 dny. Děkuji. S pozdravem Klára Stejskalová

Personál
2
Služby
2
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Irina Zaslavska

одинокий путешественник, 18.8.2016

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 15.8.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 9.8.2016

Deutsch

  • Overall rating
80 %
  • Sehr gute Lage, nettes Ambiente, Frühstück umfangreich.

  • Leider gibt es nur Weißbrot.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 4.8.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.