+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Prelát Bewertungen

Hotelbewertung

86%
Sehr gut

by 45 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    85%
  • Komfort

    84%
  • Preis-leistungverhältnis

    79%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 27.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Ubytovani krasne.

  • V podkrovi silene horko a nesnesitelny hluk z ulice.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal Čaniga

Älteres Paar, 2.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

Älteres Paar, 28.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
95 %
  • Za ty peníze by mohla být bohatší snídaně

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jana

Junges Paar, 6.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Kateřina

Älteres Paar, 9.6.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno

  • Nic nam nechybelo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonín

Älteres Paar, 29.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Ve Vašem Penzionu jsme byli po třetí. Je dobrém místě, s parkovištěm pro auta Personál dobrý. Po každé se nám tam líbilo /okna pokoje byla k řece/

  • Ubytování v Penzionu bylo otřesné. Na pokoji nebylo kam si dát oblečení. Vše bylo rozloženo po zemi. Okno se nedalo v nocí otevřít protože bylo směrováno na silnici, kde byl velký provoz.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Petra

Familie mit kleinen Kindern, 28.5.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Hotel je čistý a vkusně zařízený.

  • Ač jsem si rezerovovala konkretní apartmá, dostali jsme jiný pokoj, jelikož ten, který jsem si zarezorvovala 4 měsíce předem, byl v den mého příjezdu obsazený jiným hostem. Od 18h na recepci nikdo není, nutné řešit požadavky/problémy pouze telefonicky. Ve sprchovém koutě není žádné mýdlo či sprchový gel. Snídaně je velmi strohá - pouze bílé pečivo, bílý jogurt, kupovaná bábovka, která v 9h došla, ovocný a černý čaj, káva v termosce, citrón umělý v lahvičce, paštika, vajíčka natvrdo, sýr a asi šunka, ale tyto tácky byly po dobu naší přítomnosti (cca 20 min.) prázdné a nedoplněné. Penzion je umístěn přímo u hlavní cesty a pokoje otočené tímto směrem jsou předmětem značného hluku zejm. v noci, že není radno okna ani otevřít. Velice doporučiji pokoje otočené výhradně k řece. Do centra města-k zámku to je pěšky minimálně 20. min. Penzion se k problému s pokojem postavil velmi vstřícně a místo apartmá nám vyúčtovali dvoulůžkový pokoj. V tomto ohledu oceňuji postoj k řešení vzniklého problému. Bohužel musím konstatovat, že se jedná o klasické české služby, které mají velmi daleko od služeb poskytovaných v Rakousku a Německu. Vzhledem k tomu, že v penzionu bylo hodně německýckých turistů, musí odjíždět se stejným rozčarováním a je to škoda, protože Český Krumlov je na seznamu UNESCO zcela právem.

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 4.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

Gruppe von Freunden, 15.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 12.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • - na pokoji byla zima. Topení moc nehřálo.

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Udo

Einzelreisende, 17.10.2016

Německo

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Zimmer und Bad sind sehr sauber. Frühstücksbuffet ist für das Preis-Leistungsverhältnis absolut ausreichend. Die Lage ist sehr gut, da zur Altstadt nur ca. 7 Minuten zu Fuß. WLAN ist frei und funktioniert einwandfrei. Krumlov ist immer eine Reise wert. Beim nächsten Mal gerne wieder. Die Buchung funktioniert sehr einfach und unkompliziert.

  • Vielleicht etwas mehr Deutsche Fernsehsender,hab nur 2 gefunden. Ansonsten alles bestens.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marta Říhová

Gruppe von Freunden, 30.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • velice příjemný personál, čistota, umístění penzionu a supr parkování, díky!!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 29.8.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • za úvahu by stálo pořízení ledničky do kuchyňky, Jinak super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Klara

Älteres Paar, 24.8.2016

Frankfurt nad Mohanem Německo

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Mizerné snídaně, malý výběr. Žádné ovoce, žádný džus ( jen vodová šťáva). Chyběl mi fén na pokoji, žádná pokojové služba. Stěny pokojů jsou bohužel velmi slabé a je slyšet co si sousedé povídají. Jinak moc hezké vybavení a krásný výhled s okna. Objektivně se mi ale zdá, že penzion neodpovídá svým standardem ceně. Platili jsme 3200,- za 2 dny.

  • Mizerné snídaně, malý výběr. Žádné ovoce, žádný džus ( jen vodová šťáva). Chyběl mi fén na pokoji, žádná pokojové služba. Stěny pokojů jsou bohužel velmi slabé a je slyšet co si sousedé povídají. Jinak moc hezké vybavení a krásný výhled s okna. Objektivně se mi ale zdá, že penzion neodpovídá svým standardem ceně. Platili jsme 3200,- za 2 dny. Děkuji. S pozdravem Klára Stejskalová

Personál
2
Služby
2
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
4

Irina Zaslavska

Einzelreisende, 18.8.2016

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 9.8.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Sehr gute Lage, nettes Ambiente, Frühstück umfangreich.

  • Leider gibt es nur Weißbrot.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 31.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.